utorak, 17. decembar 2019.  21:07h
Pročitano 833 puta

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE LjUBOVIJA PROGLASIO NAJUSPEŠNIJE U 2019. GODINI

LJUBOVIJA - Dana 16.12.2019. godine u organizaciji Sportskog saveza opštine Ljubovija održana je ceremonija proglašenja najboljih sportista, sportskih radnika i klubova opštine Ljubovija u 2019. godini. Ovom prilikom proglašeni su najbolji sportisti u šest kategorija.

Nagradu za najboljeg mladog sportistu opštine Ljubovija dobio je Momić Miroslav, član pionirske selekcije FK ,,Drina” iz Ljubovije.

Epitet najbolje mlade sportistkinje opštine Ljubovija za tekuću godinu ponela je Valentina Vasiljević članica košarkaškog kluba ,,Ljubovija”.

Za najboljeg sportskog radnika opštine Ljubovija u 2019. godini proglašen je Dragivoj Matić član Opštinskog fudbalskog saveza Ljubovija.

Kada je reč o struci, epitet najboljeg trenera opštine Ljubovija poneo je Petar Arsenović, trener seniorske selekcije košarkaškog kluba ,,Ljubovija”.

Najbolji sportski kolektiv opštine Ljubovija u 2019. godini je šahovski klub ,,Drina”.

Najbolja među najboljima tako možemo opisati dobitnicu priznanja za najboljeg sportistu opštine Ljubovija u 2019. godini, reč je o Ivi Perić, kapitenu seniorske selekcije košarkaškog kluba ,,Ljubovija”.

Priznanja nagrađenim sportistima uručio je predsednik Sportskog saveza opštine Ljubovija, Goran Blagojević, koji je u svom uvodnom izlaganju naglasio da će Sportski savez opštine Ljubovija kao i do sada pružati svesrdnu pomoć svim sportskim klubovima i organizacijama na putu njihovog daljeg sportskog razvoja.

Izvor: Sportski savez Opštine Ljubovija

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00