sreda, 8. januar 2020.  17:02h
Pročitano 666 puta

Pobednica ''Uteks'' Festivala

BAJINA BAŠTA - 13. decembra 2019. godine na 22. muzičkom "Uteks" Tv festivalu, Bilja Đukanovic iz Bajine Bašte predstavila se svojom novom pesmom "Dal da bacim prsten Tvoj" za koju je melodiju i tekst radila upravo ona, a za aranžman se pobrinuo Igor Golubić. Pevačica je na ovom festivalu ostvarila apsolutni uspeh, osvojivši tri nagrade.

- Meni je velika čast sto sam deo "Uteks" festivala, ovo mi je treći put da sam nastupila na festivalu, i prezadovoljna sam. Na ovom festivalu 13. decembra ove godine pojavila sam se sa mojom novom pesmom "Dal' da bacim prsten tvoj" melodiju i tekst pisala sam sama, a aranžman cuveni Igor Golubić. Pesma je osvojila Prvo mesto za najbolji aranžman, drugo mesto za najbolji tekst festivala i treće mesto za najbolju interpretatorku festivala. Ja sam zaista presrećna i prezadovoljna. Ovim putem želim da se zahvalim stručnom žiriju, i naravno gospodinu Milanu D. Šoškiću na odličnoj organizaciji i divnom gostoprimstvu.

- Na Uteksu sam upoznala dosta prijatelja sa kojima se redovno čujem. I, mogu da kazem da je po meni "Uteks" najbolji festival u Srbiji (na druge festivale ne idem). Uteks je zvanični festival koji ima svoju licencu, i koji se svake godine prenosi na kanalu KCN Tv. Bitno je da festival ima svoj Tv prenos, jer čemu festival ako nema gde da se vidi?! Takođe, iz mog iskustva kazem da je Uteks festival, festival koji anonimnom pevaču daje mogućnost da bude zapažen.

- Ove godine sam izdala i svoj Cd (prvenac) za izdavačku kucu "TIOLI" u Beogradu. Odmah posle praznika polako počinjem sa pripremama za novi Cd, i takođe sa pripremom nove pesme za naredni Uteks festival koji će se održati u maju 2020. godine.

- Moram da kazem da sam za sve ovo zahvalna mom dragom kolegi i prijatelju gospodinu Neđi Kostiću, koji je uvek tu da mi da podršku i koji mi pomaže u ovom poslu, koji toliko volim. Naravno, moram i da se zahvalim gospodinu Milanu D. Šoškiću, velikom prijatelju, saradniku, čoveku od reči, koji je uvek tu da ispoštuje svaki dogovor.

- A, iskoristiću priliku da ovim putem svim čitaocima poželim srećne Novogodišnje i Bozićne praznike, od srca - Bilja Đukanovic!!!

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00